Caj Kamomil Podravka 20 gr.

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€0.93 /cp

Sasia:
(793 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 1432660
Shpërndaj:

Caj Kamomil

Përbërësit: Kamomil, lule të thara.Mënyra e përgaditjes:

Në 200 ml ujë të valuar, vendosni filterin me çaj, prisni për 5-6 min, pastaj është i gatshëm për konsumim.

Të ruhet në vend të thatë dhe të freskët!Të konsumohet brenda afatit të shtypur në paketim!

Nuk ka ende komente për këtë produkt