Kontakti me Shërbimin e Klientit / Mënyrat e Pagesës

A kam nevojë të krijoj llogari për të bërë porosi?
E gjitha që ju nevojitet është një email. Për të bërë porosi ju duhet të krijoni llogarinë tuaj me qëllim të menaxhimit sa më të mirë të artikujve në shportë. Gjithashtu ju krijohet mundësia për t’i ruajtur artikujt në Listën e Dëshirave.

Kam harruar fjalëkalimim tim. Çfarë mund të bëj?
Ndiqeni “Keni harruar fjalëkalimin tuaj” në kolonën që shfaqet në hyrje të log in-it. Shkruani email-in tuaj dhe ju do të pranoni email-in për rivendosje të Fjalëkalimit në email-in e shënuar.

Si mund ta ndryshoj adresën time të Transportit?

Ju mund ta ndryshoni adresën duke klikuar në Llogaria-Info Personale, aty mund të ndryshoni të dhënat tuaja, ose mund të kontaktoni shërbimin tonë të klientit.

Si mund të bëjë anulimin e porosisë para se të kryej pagesën?
E thjeshtë, klikoni ne shportën tuaj dhe shtypni në opsionin Fshij te produktet qe dëshironi t’i largoni nga shporta.

Cilat janë mënyrat e pagesës?
Keni mundësi të zgjedhni në mes të këtyre mënyrave të pagesës:

- Pagesa Cash on Delivery – Paguaj në momentin kur të pranoni porosinë dhe
- Pagesa përmes Kartelës Bankare – Paguaj përmes Kartelës Bankare gjatë blerjes në web ose aplikacion mobil.
-Paysera 
-Transfer Bankar 

A mund të anuloj ose të bëj ndryshime në porosinë time?
Nëse keni nevojë të shtoni artikuj tjerë në shportën tuaj të blerjes apo të anuloni porosinë ju duhet të kontaktoni me shërbimin e klientit,Si mund të na kontaktoni?

Mënyrat e komunikimit:
• Përmes telefonatës/thirrjes 0800 33 333,
• Përmes SMS në numrin +383 48 333 456
• Përmes Viber +383 48 333 456,
• Përmes Whatsapp +383 48 333 456.

Orari i përgjigjjes së telefonatave:
0800 33 333 – Nga e Hëna në të Premte në orarin 08:00-16:00h
Whatsapp, Viber, SMS, Facebook, Instagram – Nga e Hëna në të Diele në orarin 08:00- 21:00h

A janë të sigurta informatat personale?
Ne mbajmë të dhënat tuaja personale brenda kompanisë dhe sigurojmë për konfidencialitetin e tyre. Ato mund të shfrytëzohen nga palë të tjera vetëm nëse kërkohen nga organet shtetërore. Informatat personale që ne i ruajmë për ju janë : Emri Mbiemri, Email Adresa, Adresa e Transportit dhe Historiku i Blerjeve. Për më shumë detaje, shihni Politikën e Privatësisë.