Caj Extra Tea 700g.

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€8.39 /cp

Sasia:
(28 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 5744609
Shpërndaj:
Çaj me gjethe të mëdha Prodhim i veçantë dhe i zgjedhur i çajit tradicional të Cejlonit.
Nuk ka ende komente për këtë produkt