Caj Extra Tea 444 800gr.

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€7.34 /cp

Sasia:
(272 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 5744605
Shpërndaj:
Çaj me Gjethe të mëdha. Prodhim i veçantë dhe i zgjedhur i Çajit tradicional të Cejlonit.
Nuk ka ende komente për këtë produkt