Caj Extra Tea 350gR.

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€4.40 /cp

Sasia:
(51 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 5744608
Shpërndaj:
Çaj me Gjethe të mëdha ,prodhim i veçantë dhe i zgjedhur i çajit tradicional të Cejlonit.
Nuk ka ende komente për këtë produkt