Çaj Brusnice Evergreen 55gr.

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€1.88 /cp

Sasia:
(48 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 5649111
Shpërndaj:
Përbërësit: Brusnicë, lule shtogu, anason i ëmbël, aromë e boronicës, frut murrizi, rrënjë e ëmbël, mollë e egër, thartirë molle.Mënyra e përgaditjes: Në 200 ml ujë të valuar, vendosni filterin me çaj, prisni për 5-6 min, pastaj është i gatshëm për konsumim.Të ruhet në vend të thatë dhe të errët.Të konsumohet brenda afatit të shtypur në paketim!
Nuk ka ende komente për këtë produkt