Caj Brusnice Podravka 40gr.

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€1.52 /cp

Sasia:
(820 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 1432662
Shpërndaj:
Përbërësit: Brusnicë, hibiskus, trëndafil, mollë, rrënjë jamballi.Të ruhet në vend të thatë dhe të errët.Të konsumohet brenda afatit të shtypur në paketim!
Nuk ka ende komente për këtë produkt