Classy Wild Rose Fragrance, 200 ml.

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€20.00 /cp

Sasia:
(6 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 810876033084
Shpërndaj:

Delikate dhe e freskët si një trëndafil, por e fortë si petalet e tij, me një mijë faqe. Mjegulla e aromës "Classy Wild Rose" e Liu Jo i dedikohet një gruaje rrezatuese, të guximshme dhe pasionante

Nuk ka ende komente për këtë produkt

Pyetjet për produktin (0)

Kyçuni or Regjistrohupër të paraqitur pyetjet tuaja tek shitësi

Pyetje të tjera

Askush nuk ka kërkuar ende shitës