Parfum All Calvin Klein, 50ml.

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€24.55 /cp

Sasia:
(72 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 3614223185665
Shpërndaj:
Tingulli i parfumit fillon me freskinë e agrumeve, midis të cilave mandarina e ëmbël është e pranishme.Përbërja e brendshme jep freskinë e lezetshme e cila shërben si sfond për aromën e mjaltit dehës të jaseminit dhe erëza agrumesh.Dhe i gjithë ky shkëlqim aromatik përfundohet nga aroma e butë rrëshirë e qelibarit të rafinuar.
Nuk ka ende komente për këtë produkt