Parfum për Femra Burberry London 50 ml

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€49.99 /cp

Sasia:
(5 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 472646
Shpërndaj:
BURBERRY London Eau de Parfum është një aromë e freskët me lule. Aroma përmban ekstrakte të buta të trëndafilit elegant dhe një përzierje të ëmbël të dorëzonjës. Ekstraktet e zemrës së thellë të luleve tiare, jasemini dhe bozhure ngrihen me një pëshpëritje të gjallërisë së freskët të klementinës. Notat diellore të drurit të sandalit, miskut dhe patchulit shtojnë një ngrohtësi delikate për të krijuar një aromë të veçantë dhe frymëzuese.Paraqitet në një shishe qelqi me mbulesë pëlhure kontrolli.
Nuk ka ende komente për këtë produkt