Parfum për Meshkuj Eau De Toilette Lalique Encre Noire 100 ml.

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€37.50 /cp

Sasia:
(0 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 446876
Shpërndaj:
Parfum për Meshkuj, Eau De Toilette Lalique, Encre Noire, 100 ml.Kjo aromë e thjeshtë por e fuqishme aromatike fillon me një notë të lartë të drurit të selvi me selvi që lëshon një erë të tymosur, tokësore, etj. zemër vetiver lëkure. Aroma mbyllet me shënime të pasura me myk të pasur dhe kashmiri prej druri. Spërkateni në këtë përbërje të pasur me aromë dhe prisni vlerësime të rave.Rekomandim:Para përdorimit, sigurohuni që lëkura juaj të jetë e hidratuar, në mënyrë që aroma të zgjas më shumë!
Nuk ka ende komente për këtë produkt