Losion per Trup Divine Poppy, 200 ml.

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€20.01 /cp

Sasia:
(4 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 810876033114
Shpërndaj:

Guximi i mrekullueshëm i lulëkuqes: kaq i brishtë dhe delikat dhe në të njëjtën kohë i patrembur dhe i fortë. Llak trupi i Liu Jo's Divine Poppy i dedikohet një gruaje jashtëzakonisht femërore, unike dhe të vendosur.

Nuk ka ende komente për këtë produkt