Set Reshov me 1 pllakë dhe Tigan Tefal 25cm, 2in1

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€31.90 /cp
Çmimi me zbritje:
€21.29 /cp

Sasia:
(13 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : springsale7
Shpërndaj:

Set Reshov me 1 Pllakë 1000W(2862170) dhe Tigan për Fërgim Tefal, 25cm(2814942)

Nuk ka ende komente për këtë produkt