Grirese RAF, R7030

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€21.90 /1
Çmimi me zbritje:
€11.90 /1

Sasia:
(19 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : may2862081
Shpërndaj:

Grirese RAF

Motor 150 W me shpejtësi të lartë, i fuqishëm

Aparat që hiqet dhe lahet

Materiali i trupit inox

Mbulesë speciale mbrojtëse për të parandaluar

spërkatjen gjatë përpunimit.

Kapaciteti 3 L


Nuk ka ende komente për këtë produkt