Xhezve e Kafës, Dsp, KA3027A, e Bardhe

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€8.90 /10
Çmimi me zbritje:
€4.90 /10

Sasia:
(19 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : may2854051
Shpërndaj:
Dsp KA3037 aparat për kafe ideale për shtëpinë apo zyren e juaj.Fal fuqisë prej 600W, arrini të përgatisni kafen në menyrë të shpejtë dhe efikase.Mjaft prakik dhe i lehtë për përdorim,ku vetëm me anë të një klikimi arrihet ndezja e saj.Dorëza e zgjatur ju mundëson ta kapni aparatin pa problem dhe pa ndonjë mundësi që të digjeni. -Fuqia: 600W -Kapaciteti: 700ml
Nuk ka ende komente për këtë produkt