Tabele Vizatimi Dixhitale, DPC 16inch

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€14.90 /10

Sasia:
(24 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 2875005
Shpërndaj:
Pllakë shkrimi elektrik inovativ 16 inç për fëmijë.
Tablet për Shkrim 16 inch. Kurseni Letër dhe Para. 
Ky tabelë elektronike inteligjente ju lejon të shkruani, vizatoni dhe bëni shkarravinë. 
Fshihet lehtësisht, më mirë se tabela e bardhë.
Dërrasat e zeza për shkrim mbi të. Kurseni pemët me ket tablet dixhitale.

Lloji i furnizimit me energji elektrike: Bateri me butona CR2032
Dimensionet & Pesha
Pesha e produktit: 0.50 kg
Madhësia e artikullit 36x23.5x1 mm
Nuk ka ende komente për këtë produkt