Pashtetë Zogu Podravka 95 gr.

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€1.10 /cp

Sasia:
(121 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 1432356
Shpërndaj:
Pashtetë ZoguPerberesit: mish 100%, fileto dhe kofshe zogu.Te ruhet ne temperature me te ulet se 25 °C.
Nuk ka ende komente për këtë produkt