Pashtetë Pule me Ajvar Podravka 95 gr.

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€0.95 /cp

Sasia:
(0 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 1432360
Shpërndaj:
Pashtetë Pule me AjvarPerberesit: 100% mish pule dhe ajvar.Te ruhet ne temperature me te ulet se 25 °C.
Nuk ka ende komente për këtë produkt