Ruani E-baa si shortcut në Telefonin tuaj


1. Si të ruani E-baa si shortcut në iOS ?

Vizitoni E-baa.com dhe shtypni butonin Share te markuar me të kuqe

Shtypni butonin Add to Home Screen
       

Shtypni butonin Add për të ruajtur
       

E-baa do të listohet në menynë e telefonit tuaj
       
2. Si të ruani E-baa si shortcut në Android ?

Hapni shfletuesin, vizitoni E-baa.com dhe klikoni butonin e hijëzuar

Shtypni butonin Add to Home Screen
           

Shtypni butonin Add për të ruajtur
       

E-baa do të listohet në menynë e telefonit tuaj
       E-baa do të listohet në menynë e telefonit tuaj