Trimer, për Hundë, DSP 40002

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€6.90 /1

Sasia:
(0 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 2839306
Shpërndaj:

Makinë prerëse nga kompania DSP, e përshtatshme për kujdesin e flokëve në zona si veshët, hunda, fytyra, vetullat dhe bordet. Funksionon me bateri te rregullta dhe ne paketim ka 2 aksesore shtese. Zona e synuar: Fytyra, Veshët/Hunda, Burrat anësore, Vetullat, Burimi i energjisë: Bateria, Komponentët shtesë: 2.

Nuk ka ende komente për këtë produkt