Set Tenxhere Granit 11 Pjesë KALA -023, të Bardha

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€109.00 /cp

Sasia:
(0 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 9303150
Shpërndaj:

Sipërfaqja e veshjes së granitit është rezistente ndaj gërvishtjeve. trupi i trashë, siguron gatim optimal duke shpërndarë nxehtësinë shpejt dhe në fund në të gjithë sipërfaqen.

1 Tenxhere 28 cm me kapak;

1 Tenxhere 24 cm me kapak;

1 Tenxhere 24 cm me kapak;

1 Tenxhere 28cm me kapak;

1 Tenxhere 20cm me kapak;

1 Tigan 28 cm (pa kapak);

Nuk ka ende komente për këtë produkt