Set 3 Pjesësh, 2 Karrige dhe 1 Tavolinë, Moderne Praktike, Plastikë Ratan

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€239.00 /Cp
Çmimi me zbritje:
€179.00 /Cp

Sasia:
(7 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 2869267
Shpërndaj:

Po kërkoni mobilje moderne dhe praktike për oborrin apo ballkonin tuaj ? Mos kërkoni më tepër! Ky set ju ofron zgjedhjen e përkryer për kursim të hapësirës.

Seti vie me dy karrige të cilat mund të fiksohen në tavolinë duke ju përshtatur dizajnit në atë mënyre që të kursehet hapësira kur nuk jeni duke e shfrytëzuar.

Rezistente ndaj ndryshimeve të motit: diellit, shiut dhe borës

Përdorimi: në oborr, ambiente të brendshme, terrasë, hotel dhe kopsht

Materiali I karriges: Plastikë ratan me thurrje dhe shpuzë

Materiali I karriges: Plastikë ratan me thurrje dhe xham

Dimensionet e tavolinës: gjatësia : 77 cm, diametër 65 cm

Dimensioniet e karriges: 71 gjatësia me fundshpinë, dhe gjatësia në ulëse 40cm, gjerësia e ulëses 48cm 

 

Nuk ka ende komente për këtë produkt