Senzor Dere, Andowl Q-MC51

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€9.90 /1

Sasia:
(6 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 2833837
Shpërndaj:

Sensori i dyerve/dritareve WIFI që mund të instalohet në dyer, dritare, mbulesa mace, gardëroba, sirtarë dhe çdo objekt tjetër që hapet dhe mbyllet. Sensori transmeton sinjale të hapjes/mbylljes në pajisjen tuaj kur dy pjesë të kompletit largohen ose bashkohen së bashku. Ai gjithashtu do të transmetojë një sinjal alarmi në rast të një baterie të ulët (të rikarikueshme). Moduli i kursimit të energjisë WIFI lejon një distancë transmetimi prej 30 m në ruterin me valë.

UDHËZIME: 1. Shkarkoni aplikacionin Smart Life nga App Store ose Google Play, 2. Hapni aplikacionin Smart Life, regjistrohuni dhe identifikohuni, 3. Futni 2 bateri x AA dhe ndiqni udhëzimet në ekran në aplikacion, 4. Zgjidhni Door nga lista e pajisjeve të reja të disponueshme për të shtuar sensorin e derës, 5. Ngjitni sensorin duke përdorur ngjitëset ngjitëse në një derë/dritare me një hapësirë prej ≤1 cm midis pjesëve.

Nuk ka ende komente për këtë produkt

Produkte të ngjashme