MS Energy eScooter r10 black grey

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€449.00 /1

Sasia:
(15 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 3856005182169
Shpërndaj:

MS Energy e-skuter R10 / opsion i zi jeshil ose gri i zi /, Madhësia e rrotës: Goma e përparme 20”, Goma e pasme 16”, Fuqia e motorit: 350 W, Maks. Shpejtësia: 30 km/h, maksimumi. Distanca: 25-30km, Maks. Pesha e mbështetur: 120 kg, Bateria: 36V / 10.5Ah, Koha e karikimit: 4~ 5 orë, Lloji i frenave: Frena e diskut e pasme dhe e përparme, Ekrani: LCD Dritat: Drita e përparme LED spot, Përmasat: 1600 x 600 x 1200 mm- Pesha: 14 kg.

Nuk ka ende komente për këtë produkt