Mbështjellëse për Bebe,0-3Muaj

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€8.99 /1

Sasia:
(0 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 4130011
Shpërndaj:
 • Përshkrimi:
  • Rripi i pelezës i mban krahët e të porsalindurit tuaj të qëndrueshëm dhe të qetë refleksin e trembjes gjatë gjumit.
  • Projektuar me një rrip të brendshëm të barkut që parandalon rrëshqitjen e produktit mbi fytyrën e foshnjës
  • Dizajni pa këmbë ju lejon të ndërroni pelenën gjatë mbështjelljes.
  • Jastëkët e butë dhe rripi i jashtëm sigurojnë krahët e foshnjës poshtë anash. 
  • E përkryer për çdo klimë.
Nuk ka ende komente për këtë produkt

Produkte të ngjashme