Hekur, për Hekurosje, 2500W Tefal, FV5737E0

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€55.90 /1

Sasia:
(3 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 2814827
Shpërndaj:

Duke bashkuar rrëshqitje të jashtëzakonshme me fuqi tani edhe më të lartë të avullit dhe veçori të përmirësuara, EASYGLISS PLUS e bën hekurosjen të shpejtë dhe të lehtë. Easygliss Plus është i pajisur me pllakën tonë më të mirë në rrëshqitje shumë të hollë të teknologjisë Durilium Airglide. Jepini përvojës suaj të kujdesit për veshjen tuaj një përmirësim me fuqi 2500 W për një kohë nxehjeje të shpejtë, prodhim të vazhdueshëm avulli deri në 45 g/minutë për seanca hekurosjeje me efikasitet të lartë dhe një nxitje jashtëzakonisht të fuqishme të avullit prej 220 g/minutë për të trajtuar edhe rrudhat më kokëforta. Zbuloni një hekur që përputhet me performancën më të lartë me veçoritë e përmirësuara: mbrojtja automatike e bën hekurosjen më të sigurt çdo ditë, funksioni kundër pikimit e mban pëlhurën të pastër dhe të mbrojtur dhe vrimat 100% aktive të avullit sigurojnë shpërndarje dhe mbulim maksimal.

Nuk ka ende komente për këtë produkt