Caj Podravka Rezistenca 12x40Gr.

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€1.04 /cp

Sasia:
(0 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 1432683
Shpërndaj:
Rrënja, frutat, gjethet, lulet. Edhe shikimi i parë i përbërjes së çajit Podravka Resistance tregon qartë se ju do të sillni më të mirën e natyrës në trupin tuaj. Sepse natyra na mbron, na mbron, sidomos në dimër kur jemi më të ekspozuar ndaj ndikimeve të jashtme. Shijoni shëtitjet dhe ajrin e freskët pa shqetësime. Një filxhan çaj Rezistenca është aleati juaj.
Nuk ka ende komente për këtë produkt