Caj Podravka Aktiviteti 12x40Gr.

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€1.04 /cp

Sasia:
(0 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 1432682
Shpërndaj:
Caj Aktiviteti,Perzirje Bimore me Borzilok te shenjte dhe xhensen.Kontribon ne ruajtjen e vitalitetit dhe ndihmon ne ruajtjen e aftesive fizike dhe mendore.Dozat e rekomanduara nuk duhet te tejkalohen.Eshte e rendesishme ti permbaheni ushqimit te ekuilibruar dhe te larmieshem si dhe menyres se shendetshme te jeteses.Personat qe marrin ilaqe duhet te konsultohen me mjekun para perdorimit.Nuk rekomandohet per persona me shtypje te lart te gjakut dhe crregullime te zemres.
Nuk ka ende komente për këtë produkt