Caj Imuno, Podravka, 50 GR.

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€2.26 /cp

Sasia:
(31 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 1432691
Shpërndaj:

Përbërësit: lule koni, pjeshkë, vitaminë C & zink.

Të ruhet në vend të freskët dhe të thatë. Të konsumohet brenda afatit të shtypur në paketim!

Nuk ka ende komente për këtë produkt