Caj Detox, Podravka, 30 GR.

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€1.84 /cp

Sasia:
(23 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 1432690
Shpërndaj:

Çaj bimor i përzier i paketuar në një qese filtri dhe një qese mbështjellëse.

Karakteristikat:

Pa ngjyra artificiale.

Përbërësit kryesorë:

Gjethet e hithrës 40%, frutat e farave 30%, gjethet e thuprës 15%, lulet e kamomilit 5%, gjethet e mentes 5%, rrënjët e luleradhiqes 5%.

Nuk ka ende komente për këtë produkt