Caj Bronho Mix, Podravka, 24 GR.

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€1.84 /cp

Sasia:
(31 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 1432689
Shpërndaj:

Çaj bimor i përzier i paketuar në një qese filtri dhe një qese mbështjellëse.

Karakteristikat:

Pa ngjyra artificiale.

Përbërësit kryesorë:

Gjethet e delli 30%, trumza 20%, rrënjët e jamballit 20%, gjethet e shpretkës 10%, frutat e koprës 10%, frutat e trëndafilit 10%.

Nuk ka ende komente për këtë produkt