Këshilla & Ide


Dita e Falënderimeve

Kafshet Shtepiake

Halloween

Ide për Kopsht

Këshilla për arti zanat

Ditëlindje

Shën Valentin

Viti i Ri dhe Krishtlindjet

Shëndeti dhe Ushtrimet

Familja dhe Jeta

Stili


Këshilla & Ide


Dita e Falemnderimeve

Dita e Falënderimeve

Imazhi i Ditës së Falënderimeve lidhet me gjelin e detit të pjekur dhe me një festë familjare që normalisht bashkon familjet.

Dita e Falemnderimeve

Salcë Boronices

Tipike për Drekën e Falenderimeve është edhe salca me boronica.

Dita e Falemnderimeve

Rozmari

Shija e Rozmari shtonë akoma më shumë arsyjen për të festuar në Ditën e Falënderimeve.

Dita e Falemnderimeve

Salcë Djathi

Imazhi i Ditës së Falënderimeve lidhet me shijen e mirë të ushqimeve.

Dita e Falemnderimeve

Hudhra Me Pure Patate

Rjedhimisht në thelb Festa e Falenderimeve është një shprehje mirnjohjeje e njerëzve ndaj njeri-tjetrit dhe bekimin e prodhimeve të mbara bujqësore. Një ndër ato është edhe Hudhra.

Dita e Falemnderimeve

Misër Me Sos

Në Tavolinat e Ditës Së Falënderimeve Nuk Mungon Shija e Misrit

Dita e Falemnderimeve

Si të festoni vetëm falënderimet dhe të jeni vërtet mirënjohës për atë që keni

Aq sa ne të gjithë do të donim të mblidhnim rreth tryezës së darkës me familjen dhe miqtë për pushime, nganjëherë thjesht nuk është e mundur.

Start typing and press Enter to search


Login Riporosia Lista e dëshirave Lista ime Llogaria ime Si të blej online ?

Si të blej online ? Shit përmes ebaa Reklamo me ne Receta Ide Ndihmë