E BAA do të ndryshojë mënyrën se si qytetarët blejnë.
Këtë gjë duhet ta bëjnë edhe reklamat e juaja.

Blerjet online janë një trend global të cilin çdo hërë e më shumë e përkrahin edhe shtetet të cilat deri më tani kanë pasur barriera të fuqishme të besimit në shitjet dhe blerjet përmes internetit. Ne planifikojmë të jemi në hap me kohën duke iu ofruar qytetarëve tanë një platformë të besueshme të Tregtisë Online. E BAA ndanë hapësira të përshtatshme reklamuese në web me qëllim që të promovoni aktivitetet e juaja apo të lansoni produkte të reja

Reklamo përmes formave të ndryshme

Baneri Kryesor

Baneri i cili shfaqet në fillim të web-it në faqën kryesore.

Baneri për Kategori

Baneri i cili shfaqet në fillim të faqes në kategoritë përkatëse shembull Teknikë.

Baneri Sekondar

Banerin sekondar ju mund ta gjeni në mes të faqës kryesore i cili ka dimensione të tjera dhe shfaqen 3 banera në të njejtin rresht. Ju mund të kërkoni gjithashtu që banerat sekondar të shfaqen në kategori.

Baneri Terciar

Baneri i cili shfaqet në fund të web-it në faqën kryesore.

Baneri Terciar në Kategori

Baneri i cili shfaqet në fund të faqes në kategoritë përkatëse shembull Teknikë.

Ne kemi zgjedhjet e duhura që ju të promovoni produktet tuaja.

Watch Video
  • Lansoni produktet e reja

  • Promovoni aktivitete të ndryshme

  • Edukoni qytetarët për benefitet e produkteve tuaja

  • Promovo oferta të ndryshme

  • Avanconi shitjen tuaj

Lehtë, Shpejtë, Sigurtë

Aplikimi

Hapi i parë i reklamimit përmes neve është aplikimi juaj në mënyrë elektronike duke e plotësuar formularin në linkun APLIKO. Ju përzgjidhni se për çfarë jeni të interesuar të reklamoni në rast se keni nevojë për ndihmë në aplikim, na kontaktoni pa pagesë në 0800 33333.

Kontrata

Ju do të mund të përzgjedhni nëse banerat do të punohen nga stafi ynë apo do të punohen nga ju. Banerat duhet aprovuar nga ne para se të shfaqen në web.

Përditësimi

Nëse jeni të interesuar të vazhdoni marrëveshjen kohore për hapësirën tuaj reklamuese, kontaktoni me ne duke dërguar email në marketing@e-baa.com. Nëse nuk është e mundur që kërkesa juaj të realizohet, ne do të ju ofrojmë hapësira tjera për promovim.