Nëntotali
0.00

Receta


Receta


Elb I Zier
4 Persona
Persona


40 Minuta min
Koha per Pergaditje

40 min
Koha Totale


min
Koha per zierje
Përbërësit  • 2 Gota elb (të qëruar ose jo)

  • 1 Majë luge kripë


Hapat
  1. Lëreni të vlojë një tenxhere me ujë të kripur lehtë. Përzieni në të 2 gota elb, duke ulur nxehtësinë gjatë zierjes dhe gatuajeni me kapakun e tenxheres të hequr derisa elbi të zbutet, për 40-50 minuta.

  2. Lëreni të thahet dhe shërbejeni menjëherë, ose ruajeni në një enë hermetike në frigorifer apo ngrirës deri në 5 ditë.