Nëntotali
0.00

Receta


Receta


Tërshërë me Gjalpë Kikiriki me Banane
4 Persona
Persona


20 Minuta min
Koha per Pergaditje

20 min
Koha Totale


min
Koha per zierje
Përbërësit  • Banane

  • 2 Gjalpë Kikirik ose një tjetër lloji i gjalpë arrës

  • 1 Filxhan tërshër, të modës së vjetër

  • 1 Lugë Kanellë

  • 1 Majë Kripë deti

  • 1 Chia fara

  • 3 Gota Ujë


Hapat
  1. Shtoni miell, feta banane, fara chia, kanelle dhe kripë deti në një tenxhere. Shtoni ujë dhe pxrzieni për të kombinuar. Me njx nxehtxsi të mesme të lartë për 8-10 minuta ose derisa të gjithë lëngët të jenë absorbuar. Deri sa fetat bananes shkrihen në kënaqur dhe fara chia nuk grumbullohen. Shtoni një spërkatje të qumështit / ose shurupit të panje në krye përpara se të shërbeni, nëse dëshironi.