Nëntotali
0.00

Receta


Receta


Tershere

Qokollatë me Kanell dhe Tërshërë

Tershere

Pjeshk Me Krem dhe Tërshërë

Tershere

Luleshtrydhe me Krem dhe Tërshërë

Tershere

Tërshërë me Krem dhe Boronicë

Tershere

Tërshërë me Gjalpë Kikiriki me Banane

Tershere

Tërshërë me Luleshtrydhe dhe Fara Chia

Tershere

Tërshërë Me Boronic dhe Fara Lini

Tershere

Tërshërë me Shegë dhe Qokollatë

Tershere

Tërshërë Proteinike me Karrota

Tershere

Tërshërë dhe Banane

Tershere

Kos Me Tërshërë dhe Fara

Tershere

Tërshërë Me Fruta Mali

Tershere

Tërshërë Ngrohtë Me Fruta

Tershere

Tërshërë Me Fruta

Tershere

Tërshërë Me Mjaltë dhe Kos

Tershere

Biskota Të Pastra me Tërsherë Pa Pjekje

Tershere

Biskota me Tërshërë dhe Banane

Tershere

Bollgur me Tërshër me Qershi,Kanell dhe Karafil

Tershere

Pancake me Tërshërë dhe Kanellë

Tershere

Tërshërë me Fruta