Nëntotali
0.00

Receta


Receta


Supa

Supë Me Pasha Qofte

Supa

Supë Me Brokoli dhe Djathë Cedar

Supa

Supë e Artë e Kungullit

Supa

Supë Me Peshk

Supa

Supa Me Karrota dhe Portokall

Supa

Supë Selinoje

Supa

Supë Kungulli Me Lëng Portokalli

Supa

Supë Me Thjerrza Jeshile

Supa

Supë me Krem, Bizele dhe Pulë

Supa

Supë Peshku

Supa

Supë Me Domate

Supa

Supë Me Perime dhe Qumësht

Supa

Supë Pule Me Misër

Supa

Supë Me Pulë dhe Kokos

Supa

Supë Me Spinaq

Supa

Supë Këpurdhash

Supa

Supë Kungulli dhe Dardhash Të Pjekura

Supa

Supë Me Vezë dhe Miell Misri

Supa

Supë Misri

Supa

Supë Peshku