Nëntotali
0.00

Receta


Receta


Meze

Meze Me Fruta dhe Djathë

Meze

Meze

Meze

Meze Me Fruta

Meze

Meze Me Perime

Meze

Meze Greke

Meze

Meze Klasike

Meze

Meze Me Mozarella

Meze

Meze Ftohtë

Meze

Meze Me Kumbulla Të Thata Me Proshutë

Meze

Meze , Role Proshutë Të Shijshme

Meze

Meze Me Salsiqe Dhe Speca Të Kuq

Meze

Meze Me Vezë Alla Greke

Meze

Meze Smorgastata

Meze

Meze Ftohtë

Meze

Meze Me Kunguj Dhe Proshutë

Meze

Meze Me Pjepër dhe Proshutë

Meze

Meze Me Mollë

Meze

Meze Me Perime

Meze

Meze Ftohtë

Meze

Meze Oqeani