Nëntotali
0.00

Karrige Gaming, Hiri E Zi, 9381

139.00 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Dizajni i karriges gaming bazohet në modelet më të mira që kombinohen me materialet më të mira. 
  Produkti ka përpunim të saktë të të gjitha pjesëve dhe ergonomi të përsosur. Është veshur me poliuretan të përpunuar me kujdes, i cili stimulon shumë besnikërisht pamjen e lëkurës së vërtetë. 
  Është rezistent ndaj rrezatimit UV. Lartësia e përgjithshme e karriges është 131-141 cm, ofron mundësinë e pozicionimit të uljes përmes levës. 
  Mbajtëset e krahut janë të rregullueshme në katër drejtime.

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve