Nëntotali
0.00

Enë Mermeri, 18cm

1.49 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Ngjyrat dhe shtypja nuk zbehen.

  • Lehtë për tu pastruar, nuk përmban mikrobe.

  • Ka një strukturë materiale plotësisht të shëndetshme.

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve