Nëntotali
0.00

Aksesore Uji Për Fëmije, 81cm x 76cm x 64

14.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Ananasi me top me spërkatës

  Ky top i madh i fryrë në formën e një ananasi (të rrumbullakët) ofron orë argëtimi. Ka një spërkatës uji në krye. 
  Kush arrin të hedhë unazën e furnizuar me fryrje në projeksione? Një rezervuar uji është instaluar në fund për stabilitet shtesë. 
  Bërë nga vinyl 0,22 mm dhe duke përfshirë copën riparimi. Mosha: 2-5 vjec. Përmasat: 81x76x64 cm.


  Ngjyrë Shumëngjyrëshe
  Sporti Noti
  Madhësia 81 x 76 x 64 cm
  Materiali Vinyl
  Junior / Senior Junior
 • dyshek,deti,,1.90m,x,1.14m,,moonshin,aksesore,uji,per,fëmije,,81cm,x,76cm,x,64

Produkte te ngjajshme



Ofertat





Lista e Krahasimeve