Nëntotali
0.00

Dyshek Uji, 1.88m x 99cm x 30cm

24.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Bestway Pavillo Single Inflatable Dyshek.
  Ju mund të rregulloni fortësinë ose butësinë e dyshekut sipas dëshirave tuaja. Mund ta përdorni lehtësisht në shtëpi, në verë, gjatë udhëtimit.
  Kapaciteti maksimal mbajtës: 150 kg Përmasat e produktit: 188 x 99 x 30 cm Grupmosha: 3+ Mosha
 • dyshek,uji,,1.88m,x,99cm,x,30cm

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve