Nëntotali
0.00

Dyshek Uji, 2.03x1.52x28cm

29.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Dysheku i fryrë Bestway Queen është prej vinili të qëndrueshëm me një shtresë të rehatshme tufe. 
  E shkëlqyeshme për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Dysheku fryhet dhe shfryhet shpejt përmes valvulave të ajrit me vidhos dhe fryhet me një pompë të ndërtuar në këmbë.
  Kompleti përfshin një patch riparimi dhe manual udhëzimi. Dysheku ka përmasa për dy persona. 

  203 x 152 x 28 cm
 • dyshek,uji,,2.03x1.52x28cm

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve