Nëntotali
0.00

Dyshek me Ajër, 188x99x28cm, Bestway

19.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Nuk keni nevojë të mbani pajisje shtesë për të fryrë dyshekët
  Shtretërit me ajër do tju duhet herë pas here të rifryhen (sipërohen) për të ruajtur qëndrueshmërinë e dëshiruar kur përdoret për më shumë ditë pasi vinili tenton të relaksohet me kalimin e kohës.
  Shtretërit e ajrit maten nga pika më e gjerë duke përfshirë trarët (fryrje) në anë dhe jashtë pikës më të lartë nga dyshemeja

 • dyshek,ajer,,bestway

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve