Nëntotali
0.00

Bazen Familjar, Bestway 305x274x46cm

52.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Dy valvola të ndërlidhura me çlirim të shpejtë
  Mure të përbëra nga dy unaza të barabarta 
  anësore shumë të gjera
  Printim me teksturë në mure

  Madhësia 3,05 mx 2,74 mx 46 cm
  Kapaciteti Ujor 1207 L 
 • bazen,familjar,,bestway

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve