Nëntotali
0.00

Bazen për Fëmijë, 183x38cm

11.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën

Out of stock

Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
   Me pishinen dhe argëtimin e notit, vera bëhet një aventurë e gjallë për fëmijët. 
   
  Detajet e produktit
  Madhësia (e mbledhur): 3 183 x 38 cm
  Rekomandimi i moshës: nga 2 vjet
  Kapaciteti i ujit: 946 litra
  Thjesht mbushni ujë - nuk ka nevojë për inflacion
  Mure të qëndrueshme dhe të qëndrueshme të bëra prej PVC 0.40 mm
  Kati i fortë, i lidhur fort me pishinën prej 0.25 mm vinyl
  Përfshirë copëza riparimi vetë-ngjitëse
   
   


 • bazen,femije,183x38cm

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve