Nëntotali
0.00

Pjatë e Madhe, 48x34cm

1.99 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Porcelani i  lehtë por e qëndrueshme

  I sigurt në mikrovalën, furrën dhe frizin tuaj, si dhe të sigurt për larjen e enëve

  Mund të përballojnë një temperaturë maksimale prej 300 gradë dhe një minimum prej -15 gradë.
 • pjate,madhe,48x34cm

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve