Nëntotali
0.00

Skarë Metali, GM064

34.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Skara nga brendi Mangal është gati për ju. Mund të përdoret në piknik, kopsht e kudo tjetër, Ndizetë lehtë. 
  Instalimi pa vida falë veçorisë së tij me 3 faza, temperatura rregullohet dhe mund ta përdorni në ballkonet dhe kopshtet tuaja.
  Ka një vizore. Lartësia e saj nga toka është 82 cm Përmasat: 610x420x830 Përmasat e kutisë: 360x420x245 Pesha bruto e kutisë: 8 kg.
 • skare,metali,gm064,skare,metali,,gm064

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve