Nëntotali
0.00

Karrige me levizje luhatëse, DR-G61

44.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:

  Karrige ratan e cilësisë së lartë e cila i përshtatet nevojave të ndryshme.

  Pesha e saj e lehtë ju mundëson që ta lëvizni në hapësira të ndryshme si psh: në shtëpi, kopshtë e shumë hapësira tjera.

  -Dimenzionet: 120x63cm


Produkte te ngjajshme



Ofertat





Lista e Krahasimeve