Nëntotali
0.00

Tavoline Metal/Xham, 90*150, SC-089

89.00 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
  • Shitur dhe paketuar nga e-baa
  • Lista e Dëshirave
  • Lista e Krahasimeve
  • Ruaj në List
  • Përshkrimi:
    Tavolinë metali e cilësisë së lartë e cila i përshtatet hapësira të ndryshme. Ideale për vendosje në kopsht apo edhe në ballkon. Materiali nga metali e bën atë mjaftë të lehtë duke mundësuar kështu që ta lëvizni sipas dëshirës ku ju keni nevojë.
  • tavoline,metal/xham,,90*150,,sc-089

Produkte te ngjajshme



Ofertat





Lista e Krahasimeve